Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Haohai Metal Meterials Co., Ltd.

Haohai Titanium Co, Ltd


Adresa:

Plant br.19, TusPark, Century Avenue,

Xianyang City, Shaanxi Pro., 712000, Kina


Tel:

+86 29 3358 2330

+86 29 3358 2349


Fax:

+86 29 3315 9049


E-mail:

Info@pvdtarget.com

Sales@pvdtarget.comDežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
029 3358 2330

Uvjerenja

Dom > o nama > Uvjerenja

Haohai Metaltakes ponos u razvoju počinio odnosa s kupcima i dobavljačima s kojima možemo izgraditi uzajamno koristan partnerstva. Mi vjerujemo u pružanju tehničkih rješenja za naše klijente po potpuno razumijevanje njihovih potreba. Integritet, profesionalnost i efikasne usluge su od najveće važnosti za nas.

Kvaliteta je temelj naše operacije i Haohai tima ciljeve da biste dobili Internet pravo prvi put u sve aspekte našeg poslovanja.

Mi cijenimo Otvorenost, iskrenost i poštenje u svemu što radimo. Prihvaćamo svoju obvezu prema društvu i će biti etički i moralni u naše poslovanje u svakom trenutku. Cijenimo i poštuju svi zaposlenici stvaranjem sigurno i sretno radno okruženje koje potiče timski rad i osobno ispunjenje.

Trenirati zaposlenika, osigurati programe poboljšanja svog posla i sobe posao posebnih vještina i pružanja karijeru savjetovanje kako bi se olakšao napredak u karijeri. Će, kad god je moguće, unaprijedimo unutar poboljšati sebe u slučaju da smo mogli služiti našim klijentima profesionalniji.

Će biti odgovoran korporativni građani i slijediti sva razumna sredstva za promicanje recikliranje, očuvanje energije i druge aktivnosti koje sačuvati i zaštititi naš okoliš, željeli bismo graditi zeleno poslovanje i bolji svijet sa svim našim kupcima i dobavljačima.